با حضور بيماران تحت پوشش مركز ديابت استان يزد ، سمينار " استفاده از تغذيه طبيعي در سبد غذايي خانوار " به ميزباني توزيع برق يزد برگزار شد.
به گزارش دفتر روابط عمومي شركت توزيع نيروي برق استان يزد فريبا مژگاني ، نماينده مكتب حرمت حيات در استان ورئيس امور مالي امور برق يك يزد در جمع بيماران تحت پوشش انجمن ديابت ، هدف از برگزاري اين سمينار را اصلاح تغذيه بيماران ديابتي به روش طبيعي و پيشگيري -درمان اين بيماري شايع در استان يزد عنوان كرد و گفت : روش تغذيه طبيعي با استفاده از موادمغذي سرشار از ويتامين ها و پروتئين هاي طبيعي ، بهترين شيوه براي پيشگيري وكاهش علائم ديابت به شمار مي رود.
وي استفاده از مواد غذايي سرخ شده يا پخته شده با حرارت بالا را غيراصولي دانست وگفت :طبخ مواد غذايي با حرارت بيش از 46 درجه ، در از بين بردن خواص غذايي نقش مهمي داشته و بهتر است از روش طبخ به شيوه بخار پز بهره گرفت.
نماينده مكتب حرمت حيات در استان يزد تغيير برنامه غذايي، اختصاص ميوه وسبزيجات بيشتر در سبد غذايي خانوار ، استفاده از جوانه غلات و گياهان فرآوري شده نظير سويا و شيرين كننده هاي طبيعي براي افزايش سلامت خانواده ها را ضروري دانست.
پيش از اين سخنان، كارشناسان ديگري راههاي پيشگيري از ديابت و ضرورت تغيير در سبك زندگي و سبد غذايي خانوار را بيان كردند.
شايان ذكر است در حاشيه همين نشست محصولات غذايي مفيد و موردنياز بيماران ديابتي در معرض تماشاي شركت كنندگان قرار گرفت و از بهروز خليلي، نماينده مكتب حرمت حيات استان در ترويج فرهنگ استفاده از تغذيه طبيعي در يزد تقدير بعمل آمد.
مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
چهارشنبه 22,ژانویه,2025